Over Easy Court

Introductie rechters

Onze rechters zijn ervaren deskundigen, oud-overheidsrechters, advocaten en juristen. Zij hebben hun sporen bewezen in het snel en goed doorzien van conflicten tussen ondernemers. Zij garanderen hun onafhankelijkheid.

Het merendeel van de ondernemers vindt juridische hulp bij conflicten te duur, te ingewikkeld of te ondoorzichtig. Daarom is er nu Easy Court.

Het doel van Easy Court is: betaalbare en goede juridische oplossingen voor iedereen. De diensten van Easy Court zijn altijd: snel, efficiënt, betaalbaar en zonder advocaat.

Een juridisch advies aan één partij geeft een schijnveiligheid.

> Lees verder
> Lees verder

Easy Court is opgericht door een advocaat in samenspraak met oud-rechters, advocaten en ondernemers. Wij hebben de overtuiging dat juridische geschillen van ondernemers rechtvaardig, snel, eenvoudig en betaalbaar moeten worden opgelost. Dat zijn dan ook de pijlers van al onze diensten.

Wij hebben de juridische procedures voor conflictoplossing voor ondernemers ontdaan van alle overbodige en ingewikkelde aspecten. Wij hebben verschillende losse procedures gecombineerd in korte trajecten. Wij werken uitsluitend met ervaren juristen die zichzelf bewezen hebben en ons initiatief steunen. Easy Court gelooft dat wij daardoor betere conflictoplossingen aanbieden voor ondernemers.

Ondernemers hebben nu de keuze: ga je anderhalf jaar juridische procedures voeren voor €15.000? Of gaan jullie naar Easy Court en zijn jullie er in een gesprek, een week of een maand vanaf voor een fractie van de prijs?

RECHTVAARDIG & BETROUWBAAR: Wij hebben door jaren geschillen oplossen  voor ondernemers een professioneel netwerk opgebouwd. Daardoor beschikken we over de kennis, ervaring en slagkracht van een team van professionele Easy rechters.

De rechtbank accepteert de procedure voor private rechtspraak via ons platform als voortraject voor een rechtszitting bij de rechtbank.

SNEL: Jullie hebben een oplossing in een gesprek, een week of een maand.

EENVOUDIG: Easy Court werkt op een beveiligd online platform, waar beide partijen ingesproken berichten, video’s of documenten kunnen uploaden via telefoon, tablet of computer. Jullie kunnen onze diensten volledig online doorlopen. De regels zijn duidelijk en eenvoudig. Jullie hebben zelfs geen advocaat nodig. Voor de eventuele vragen, krijgen jullie samen een onafhankelijke assistent.

BETAALBAAR: De Easy Court procedures besparen gemiddeld 90% van de prijs van andere conflictoplossingen. Zonder dat jullie hoeven toegeven op de kwaliteit.

Advies nodig?

Wil je weten of jouw zaak zich leent voor behandeling door Easy Court? Heb je een sommatiebrief ontvangen via Easy Court en wil je overleggen of Easy Court iets voor jou is? Bel ons, vertel ons en vertel ons het probleem. Dan kunnen we samen kijken wat je het beste kunt doen.

Menu